VIP editie + blz 08 de tijdverdrijver € 450,00

VIP editie + blz 08 de tijdverdrijverUitverkocht

Omschrijving VIP editie + blz 08 de tijdverdrijver

ORIGINELE PAGINA 08

In september 2018 is het nieuwste verhaal van Tom Poes gestart. In 1983 geschreven en geschetst door Ruud Straatman en nooit uitgewerkt op de planken blijven liggen. Uitgeverij Cliché heeft in overleg met de Toondercompagnie besloten om dit verhaal 35 jaar later te laten uitwerken door Tim Artz, de jonge, talentvolle tekenaar is er helemaal klaar voor om dit verhaal sfeervol uit te tekenen.

Het album verschijnt in voorpublicatie in de StripGlossy. Deze is in september 2018 gestart met de eerste 3 pagina's en zal vervolgt worden in de komende 8 nummers van de Glossy.

In de reeks Tom Poes avonturen komt dit deel uit, waarvoor Tim Artz al de covers verzorgde en vanaf deel 3 de inkleuring. Het album verschijnt in softcover en hardcover en een luxe editie in een oplage van 100 exemplaren.

Daarnaast komt er een VIP-editie. Deze speciale uitvoering heeft een oplage van 50 exemplaren. In overleg met de tekenaar heeft uitgeverij Cliché de originele pagina's aangekocht. Naast de 48 pagina's, de cover en de backcover. Op een pagina staan (ongeveer) 6 verschillende tekeningen/ scenes uitgewerkt in potlood en daarna is de pagina geïnkt.  Een unieke kans om een originele pagina te pakken te krijgen.

De verschillende albums verschijnen in september 2020 als de voorpublicatie afgerond is in de StripGlossy.

Copyright 2019 Uitgeverij Cliché Webdesign by RETO