Cliché gaat Bommelparade opnieuw uitgeven

donderdag 16 juni 2016

 

Uitgeverij Cliché gaat het boek De Bommelparade opnieuw uitgeven. In 2012 verscheen dit boek in het Toonderjaar en is al een tijdje uitverkocht. Het boek bevat 1200 karakters uit de Bommelsaga door Paul Verhaak minitieus uitgezocht.

Nu verschijnt er een herziene editie met correcties op het eerste boek, een aanvulling van ruim 150 lemma's. Er komt een index van de verhalen en extra artikelen. Ook verschijnt het boek nu in hardcover ipv softcover en verschijnt er in de stijl van De tekentafel wiebelde een beetje een luxe editie met extra prenten in een oplage van 100 exemplaren.

Tim Artz, door de Toondercompagnie aangewezen tekenaar, gaat een speciale Bommelcover voor dit boek te maken. Het boek komt na de zomer uit, maar is vanaf heden te reserveren. Bij voor inschrijving betaalt u voor de gewone editie 44,95 ipv 49,95 en voor de luxe editie 64,95 ipv 74,95 euro. Reseveren hiervoor kan tot 1 september of totdat de luxe editie is uitverkocht.

Hier kunt u het boek reserveren.

Nieuwsoverzicht
Uitgeverij Cliché

Boomstede 564
3608 BM Maarssen
Nederland

06 - 54 61 34 85
info@uitgeverijcliche.nl

Klantenservice

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier

Veilingen

Onder de naam De Bezeten Bezitter veilen wij wekelijks verschillende items op CataWiki. Via de onderstaande link komt u op de veilingsite terecht.


Bekijk veilingen