Tim Artz signeert op zaterdag 13 en 27 juni bij Uitgeverij Cliché

dinsdag 26 mei 2020

Op zaterdag 13 juni en 27 juni 2020 organiseert uitgeverij Cliché een signeersessie met Tim Artz. Van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 - 16.00 uur signeert Tim Artz uw favoriete Bommelfiguur in de boeken van Marten Toonder. Inmiddels is 13 juni vol.

 

Door het coronavirus zijn er tot op heden nog geen signeersessies geweest en om de liefhebbers tegemoet te komen wordt dit nu op de uitgeverij georganiseerd. Op afspraak wordt u ingepland en met anderhalve meter afstand en maximaal 2 klanten tegelijk aanwezig wordt zo gezorgd voor een veilige omgeving.

 

In de uitgeverij is het mogelijk om vrijwel alle boekuitgaven uit de wereld van Heer Bommel en Tom Poes aan te schaffen en deze direct te voorzien van een fraaie tekening en handtekening. Ook zijn er te bezichtigen alle schilderijen, beeldjes en andere curiositeiten. Speciaal voor deze signeersessie komt er een speciaal Bommel-coronaprentje van Tim Artz uit, welke genummerd en gesigneerd is.

 

De uitgeverij is gevestigd in Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg 699 B, 3555 HD Utrecht. Een afspraak maken kan via info@uitgeverijcliche.nl Op deze dag is er plaats voor 25 verzamelaars. Bezoekers mogen maximaal 1 persoon meenemen. Als het animo veel te hoog is, zal in overleg met Tim in juli nog een extra dag worden ingepland.

 

Nieuwsoverzicht
Uitgeverij Cliché

Boomstede 564
3608 BM Maarssen
Nederland

06 - 54 61 34 85
info@uitgeverijcliche.nl

Klantenservice

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier

Veilingen

Onder de naam De Bezeten Bezitter veilen wij wekelijks verschillende items op CataWiki. Via de onderstaande link komt u op de veilingsite terecht.


Bekijk veilingen