Museum Strips! Rotterdam falliet

dinsdag 01 augustus 2017

Op donderdag 27 juli jl. heeft de rechtbank een curator aangesteld en het faillissement uitgesproken voor het stripmuseum in Rotterdam. Helaas is het niet gelukt om dit museum financieel gezond te maken en er wordt nu gekeken naar overname of een doorstart.

Het museum heeft tijdens de tentoonstelling van 75 jaar Tom Poes een boek uitgegeven; Tom Poes en heer Bommel 75 jaar literaire lotgevallen. De hardcover/ handelseditie is bijna uitverkocht, maar de softcover van dit boek (was enkel in het museum verkrijgbaar) heeft uitgeverij Cliché overgenomen en kan deze aanbieden voor 29,95. Ook is er een prent gemaakt van de cover die enkel voor vrienden voor het museum beschikbaar was. Ook deze heeft uitgeverij Cliché overgenomen. Deze speciale prent is door Tim Artz gemaakt voor de tentoonstelling en kost 9,95. DE prent heb ik laten signeren door Tim Artz. Zowel de prenten die bij het boek zitten, als de losse prenten.

Hier kunt u het boek, de prent of beide bestellen.

Nieuwsoverzicht
Uitgeverij Cliché

Boomstede 564
3608 BM Maarssen
Nederland

06 - 54 61 34 85
info@uitgeverijcliche.nl

Klantenservice

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier

Veilingen

Onder de naam De Bezeten Bezitter veilen wij wekelijks verschillende items op CataWiki. Via de onderstaande link komt u op de veilingsite terecht.


Bekijk veilingen