Eerste Koning Hollewijn en Panda banden voor 29,50

zaterdag 13 januari 2018

Uitgeverij Cliché heeft in november 2017 het uitgeef-contract gesloten met Toondercompagnie betreffende de series De belevenissen van Koning Hollewijn en De Avonturen van Panda. Deze series zijn in 2012 opgestart door uitgeverij Panda uit Den Haag met de wens alle verhalen integraal uit te geven in een periode van ongeveer 10 jaar. Door verschillende omstandigheden heeft uitgeverij Panda besloten een vervolg te stoppen nadat er van Koning Hollewijn slechts 2 delen (deel 1 en deel 2) zijn uitgekomen en van Panda slechts 4 delen (deel 1, deel 34, 35 en 36).

 

De reeks van Koning Hollewijn gaat bestaan uit 19 delen en de Panda reeks gaat bestaan uit 44 delen. Bij Panda is deel 1 de start van de ondertekststrips en vanaf deel 34 zijn het de ballonstrips. Uitgeverij Cliché geeft in maart deel 3 van koning Hollewijn en in juni deel 2 van Panda. Ook in het najaar staan er nieuwe delen gepland.

 

Speciaal om de verzamelaars weer bij de reeks te krijgen heeft uitgeverij Cliché besloten de prijs te verlagen voor de eerste delen in de reeksen. dan kunnen verzamelaars voor een zeer interessante prijs zien hoe fraai de verhalen worden vormgegeven en wellicht verleiden om de gehele reeks te gaan verzamelen. De delen die in prijs gaan zakken zijn de eerste delen. Van Koning Hollewijn betreft dat band 1 en van Panda betreft dat band 1 en band 33 (de eerste band met de ballonstrips).

 

Per direct wordt de prijs aangepast van 56,00 naar 29,50 euro.

 

De overige delen blijven 56,00 euro dat is ook de prijs voor de te verschijnen delen dit jaar.

Nieuwsoverzicht
Uitgeverij Cliché

Boomstede 564
3608 BM Maarssen
Nederland

06 - 54 61 34 85
info@uitgeverijcliche.nl

Klantenservice

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier

Veilingen

Onder de naam De Bezeten Bezitter veilen wij wekelijks verschillende items op CataWiki. Via de onderstaande link komt u op de veilingsite terecht.


Bekijk veilingen